Bajić optimista pred majstoricu: Verujem u ono što radim pogotovo nakon utakmica sa Zvezdom

Crvena zvezda i Igokea u utorak će u međusobnom duelu odlučiti o drugom finalisti ABA lige, a trener kluba iz Laktaša, Dragan Bajić, već je najavio da ekipa ide u Beograd po pobedu.

Ulogu favorita prepustio je crveno-belima, međutim pred ovaj meč je rekao da ima nekih stvari zbog kojih se nada prvom finalu ABA lige u istoriji kluba.

Mi smo u revanšu ponovo ispisali istoriju kluba prvom pobedom u plej-ofu. Posle analize opet stojim da smo odigrali utakmicu na visokom nivou, pogotovo kada je defanzivni deo igre u pitanju. Samim tim sam rekao da znam sa kakvim momcima radim, pun sam samopouzdanja i opet se držim te stvari da mi u Beograd ne idemo sa belom zastavom, idemo da pružimo što jači otpor, sigurno favorizovanom protivniku, sa namerom da dobijemo meč, da ispišemo novu stranicu i da se plasiramo u finale plej-ofa ABA lige. Mislim kao trener imam dobre osnove nakon svih ovih odigranih utakmica, pogotovo sa Crvenom zvezdom, da imam za pravo da tako razmišljam. Moram da verujem u ono što radim i da verujem u momke sa kojima radim. Stvarno se radi o grupi jako poštenih i inteligentnih momaka, koji naše zamisli odrade na parketu, izjavio je Bajić.

Igokea je tokom sezone pokazala da je izuzetno neugodan rival za Crvenu zvezdu.

Sav respekt za Crvenu zvezdu, znam da neće biti lako, poštujući i ceneći mog prijatelja Radonjića i njegov tim, pogotovo što je taj tim obezbedio prvo mesto kroz ligaški deo takmičenja, igraju na domaćem parketu uz sav kvalitet koji poseduju, neće nam biti lako. Ponavljam idemo sa puno samopouzdanja, idemo da pokušamo da pobedimo i da se plasiramo u finale, dodao je Bajić.

Meč je na programu u utorak od 18 časova i 30 minuta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Odbojkaši Srbije počinju pripreme za Ligu Nacija

Igor Kolaković, prvi trener muške seniorske reprezentacije Srbije, zakazao je početak priprema za VI Ligu nacija 2024. u ponedeljak,...

POVEZANE OBJAVE