I od lošeg ima gore: Navijači Juventusa strahuju da se ne ponovi 2006. godina

Posle devet godina prekinuta je vladavina Juventusa u Seriji A, a može se lako dogoditi da sezona postane još lošija za “staru damu”.

Navijači Juventusa pribojavaju se da bi mogla da se ponovi 2006. godina kada je torinski klub izbačen u Seriju B zbog afere “kalčopoli”, pogotovo nakon izjave prvog čoveka Fudbalskog saveza Italije, Gabrijelea Gravine.

Gravina je zapretio Juventusu da neće igrati u Seriji A sledeće sezone ukoliko se zvanično ne povuče iz Superlige Evrope.

Ukoliko klub nastupa u Seriji A to znači da prihvata principe međunarodnih organozacija. Ukoliko Juventus to nije u stanju da učini biće mu zabranjen nastup u nacionalnom šampionatu. Žao mi je, video sam neke zabrinute navijače, ali pravila moraju da se poštuju. Devet klubova je već odustalo od Superlige Evrope, međutim tri još uvek podržavaju tu ideju. Nadam se da će uskoro sve biti razrešeno, rekao je Gravina na konferenciji za medije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MITROVIĆ SE VRATIO NA TEREN: Srbin imao sukob sa navijačima velikog rivala (VIDEO)

Fudbaleri Al Hilala su u polufinalu Kupa Kralja Saudijske Arabije pobedili pre dva dana Al Itihad. Slavili su sa 2:1. Vodili...

POVEZANE OBJAVE