Radonjić: Pobedili smo razlikom koja nije realana

Posle plasmana u finale trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegov tim pobedio razlikom koja nije realna.

Krenuli smo dobro, igrali u oba pravca dobro. U drugoj četvrtini bilo je par grešaka, loših odluka… I dalje smo imali dobru prednost, ali bili smo opterećeni ličnim greškama, što je naravno projektovalo probleme u nastavku. Oni su kvalitetnom igrom stizali prednost, došli do prilike da utakmica izgleda kakva je bila. Dobrom odbranom smo uspeli da dođemo do koševa i na kraju i pobedili razlikom koja nije realna, rekao je strateg crveno-belih posle utakmice.

Meč sa podgoričkim timom je na programu 16. maja, a ono što najviše brine crnogorskog stručnjaka je povreda Voldena.

U ovom trenutku je naravno fokus na to kako ćemo u narednim danima iskoristiti ovo vreme da eventualno oporavimo pre svega Voldena, koji je tokom drugog dela opet osetio bol koji je imao u zadnjih 10 dana. Ne izgleda dobro. Pričaćemo naravno o finalnoj seriji i mečevima koje igramo. Ostvarili smo ono što je trebalo, ušli smo u finale i okrećemo se razmišljanjima o našim problemima, pa onda o ostalom, dodao je Radonjić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE