Solskjer ima napadača za sledeću sezonu

Saradnja Mančester junajteda i Edinsona Kavanija nastaviće se i naredne sezone. Kub sa ”Old Traforda” saopštio je da je Urugvajac produžio ugovor i za sledeće prvenstvo.

Na ovakav korak uprava slavnog kluba se odlučila nakon fantastičnih partija Kavanija u finišu sezone, kada je zahvaljujući njegovim golovima Junajted uspeo da se plasira u finale Lige Evrope, a blizu je osvajanja i vicešampionske titule u Premijer ligi. Do sada je Edinson Kavani postigao 15 golova, i ne sumnjamo da će taj broj uvećati do kraja sezone na Ostrvu.

Kavani kaže da je izuzetno zadovoljan na ”Old Trafordu”, a da je od samog starta osetio podršku trenera Ole Gunara Solskjera, kao i to da Norvežanin ima puno poverenje u njega.

Zavoleo sam ovaj klub, odlično se slažem i sa saigračima, ali i sa svim ostalim ljudima koji čine Mančester junajted. Oni me dodatno motivišu i siguran sam da možemo da uradimo velike stvari. Trener Solskjer mi daje punu podršku i ja zato mogu da pružim svoj maksimum. Posebna stvar su navijači i to koliko je njima stalo da ostanem na ”Old Trafordu”. Još nisam igrao pred navijačima na našem stadionu i jedva čekam da se i to dogodi, rekao je Kavani za klupski sajt nakon produžetka ugovora sa Mančester junajtedom do juna 2022. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Novakov “dželat” smenio trenera!

Prvi teniser sveta Novak Đoković za sada nema najbolju sezonu i ne postiže razultate na koje smo navikli, a...

POVEZANE OBJAVE