Upozorenje Zmaga Sagadina: Ukoliko Zvezda izgubi od Igokee biće to tragedija, pogotovo jer ništa nije uradila u Evropi

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Igokeuu u majstorici koja će odrediti drugog finalistu ABA lige.

Nekadašnji trener crveno-belih, Zmago Sagadin, smatra da je Zvezda morala da završi posao u Laktašima i da bi bila katastrofa ukoliko doživi poraz u trećem meču.

Veoma mi je žao što je Crvena zvezda došla u situaciju da se boji za prolaz protiv Igokee. Iskreno, nikada nisam ni pomislio da tako nešto može da se desi. Crveno-beli imaju mnogo kvalitetniji i skuplji tim, tako da je trebalo da reše sve još u Laktašima. Ali desilo se šta se desilo i prolaz morati da jure u majstorici u Beogradu. Ukoliko izabranici Dejana Radonjića ne uspeju da zabeleže trijumf u ovom meču, to će biti prava katastrofa, ma biće tragedija. Posebno jer ni u Evropi nisu ništa uradili, rekao je Sagadin za “Srpski telegraf”.

Slovenački stručnjak je ocenio da ga je Igokea prijatno iznenadila ove sezone i naglasio da je bitan faktor to što nema navijača na tribinama.

Iako navijam za moj bivši tim, moram da priznam da me je Igokea veoma iznenadila ove sezone. Igraju lepo i bez opterećenja i zbog toga beleže dobre rezultate. Verujem da će biti dobro pripremljeni za ovaj meč. Zvezda i Partizan su klubovi koji su navikli da igraju pred velikim brojem navijača i ova situacija njima nikako ne odgovara. Ubeđen sam da bi ova dva kluba beležila mnogo bolje rezultate ove sezone da su igrali pred punim tribinama. Ista situacija je i sad u plej-ofu jer će crveno-beli morati da nastupe bez svog najbitnijeg šestog igrača, dodao je iskusni stručnjak.

Utakmica je na programu od 18 časova i 30 minuta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Kecmanović za sat vremena do drugog kola!

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo mastersa u Madridu. Savladao je kineskog takmičara Žižena Žanga sa 2:0....

POVEZANE OBJAVE