Vlahović ne zaboravlja Partizan: Nadam se kraju karijere u Humskoj i da će me obradovati u finalu Kupa

Dušan Vlahović je apsolutni hit ove sezone u Seriji A.

Golovima protiv Lacija Vlahović je došao do 21 postignutog gola, stigao Romela Lukakua na drugom mestu liste najboljih strelaca u Italiji ove sezone i postao prvi stranac “viole” još od Gabrijela Batistute sa najmanje 20 golova u sezoni.

Srpski reprezentativac ne zaboravlja Partizan, a jednom izjavom je raspalio maštu “grobara”.

Već sam govorio da bih voleo da završim karijeru u Partizanu i nadam se da će se to i dogoditi. Naravno da pratim igre crno-belih, ja sam od malih nogu navijač Partizana i radujem se svakom Partizanovom uspehu. Sada predstoji finale Kupa protiv Zvezde, derbi i ja im želim sreću i nadam se da će i oni dati sve od sebe da pobede, kako bi obradovali nas navijače Partizana, rekao je Vlahović u razgovoru za TV Prva.

Poređenje sa Batistutom veoma prija.

Sigurno je da mi to prija, neću lagati, ali poređenja su uvek mač sa dve oštrice. Treba ostati čvrsto na zemlji. Mislim da još nisam mnogo uradio i ne bih želeo da se obazirem na te stvari, pa bih želeo da nastavim da igram kao i do sada i da nastavim u istom ritmu.

Brojni klubovi već su iskazali interesovanje za srpskog reprezentativca, ali on ne razmišlja mnogo o tome.

U mojoj glavi je samo sreda i utakmica što nas čeka protiv Kaljarija. Generalno me zanima da privedemo sezonu kraju na najbolji mogući način. To mi je fokus i izbegavam da čitam te stvari jer mi skreću pažnju, zaključio je Vlahović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Liverpul pregazio Totehnem

U poslednjem meču nedeljnog programa Premijer lige, Liverpul je na Enfildu pobedio Totenhem 4:2. Odličan nastup ekipe Jirgena Klopa je...

POVEZANE OBJAVE