Dve trenerske superzvezde glatko odbile Juventus, slavni Srbin uskače kao “džoker”?!

Već neko vreme traju nagađanja ko će trenirati Juventus od početka sledeće sezone.

Dani su odbrojani za Andreu Pirla, a samo je trenutka kada će doći do njegove smene. Italijanski mediji naveliko spominju imena trojice trenera u prvom krugu kandidata za njegovog naslednika, a to su Siniša Mihajlović, Simone Inzagi i Đenaro Gatuzo.

“Corriere dello Sport” piše kako je upravo Mihajlović, aktualni trener Bolonje, prvi kandidat za preuzimanje užarene klupe. Navodno je uspostavljen prvi kontakt, a uskoro bi trebali uslediti i zvanični pregovori. Inzagi trenutno trenira Lacio, a Gatuzo Napoli.

Navodno je pre kontakta s Mihajlovićem Juventus kontaktirao i Zinedina Zidana i Masimiliana Alegrija. Zidan ipak ne želi napustiti Real Madrid u kojem ima podršku predsednika Florentina Pereza, dok bi Alegri pristao na povratak, ali ne pod uslovima na kojima on insistira.

Iza Mihajlovića, koji je započeo trenersku karijeru 2006. godine kao asistent u Interu, veliko je trenersko iskustvo. Vodio je Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino, Sporting Lisabon, kao i srpsku reprezentaciju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠPANAC IH VODI KA TITULI: Poznata sudbina Alonsa u Leverkuzenu!

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena nikad su bliže prvoj ikad tituli u Bundesligi. U igri su i za trofej u Ligi...

POVEZANE OBJAVE