Partizanu skinuta zabrana, BAT priznao grešku

U toku prošle nedelje arbitražni sud BAT je uveo košarkaškom klubu Partizan zabranu dovođenja novih igrača zbog duga, kako se pretpostavljalo, prema bivšem treneru Dušku Vujoševiću.


EURO 2024: Slovačka- Ukrajina | Poljska- Austrija | Nizozemska- Francuska


Predsednik kluba ostoja Mijilović je odmah izjavio da je u pitanju nesporazum i da je BAT greškom uveo zabranu, a arbitražni sud je to i potvrdio.

Naime, kako prenosi Mozzart sport, u sedište crno-belih je stigao dopis prema kojem priznaju svoju grešku.

Crno-beli su po presudi koju je doneo BAT bili dužni da Dušku Vujoševiću isplate iznos za koji je tužen, odnosno 170.000 evra, što je i klub i učinio, međutim usled nesporazuma srpskom klubu je ipak uvedena zabrana dovođenja igrača koja je nakon reakcije kluba i ukinuta.

Partizan je već uplatio 200.000 evra a razlika, odnosno “višak” od 30.000 evropskih novčanica je u stvari obaveza po reprogramu prema Dušku Vujoševiću za ovu godinu.

Mijailović je izjavio da se legendarnom treneru duguje još 80 hiljada evra, i da se taj dug isplaćuje po ranije dogovorenom ritmu.


EURO 2024: Gruzija- Češka | Turska- Portugal | Belgija- Rumunjska


Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Najveći SPECIJAL IGARA za EURO: Iskoristi sjajnu ponudu i kladi se na svoje favorite!

Istraži specijal igara u Meridianu! Druga runda Evropskog prvenstva je počela, a danas nas očekuje još tri vrlo interesantne utakmice. Već...

POVEZANE OBJAVE