Terzić: Velika pobeda Zvezde! Sa pravnim timom o sledećim koracima

Francusko tužilaštvo obustavilo je istragu meča Pari Sen Žermen – Crvena zvezda (6:1), a tim povodom oglasio se i direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić.

Terzić je rekao da je ovo velika pobeda Crvene zvezde i najavio da bi klub mogao da preduzme odgovarajuće korake u dogovoru sa pravnim timom.

Drago mi je što se potvrdilo da je Crvena zvezda veliki brend evropskog fudbala i da su bilo kakve insinuacije na račun našeg kluba neistinite, na šta smo ukazivali sve vreme. Ovim je stigla potvrda da smo potpuno bezrazložno gurnuti u celu tu priču i nije postojala ni osnova za sumnju. Ovo je velika pobeda Crvene zvezde za čast i ugled našeg kluba, ali fudbala. Kao što se vidi – pravda je spora, ali dostižna. Videćemo sa našim pravnim timom koji su sledeći koraci, rekao je Terzić.

Podsećamo, istraga je pokrenuta jer je navodno jedan visoki funkcioner beogradskog kluba pokušao da uplati veliku svotu novca na poraz Crvene zvezde od 5 golova razlike.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srpsko plivačko čudo blizu vize za Pariz!

Mladi srpski plivač Justin Cvetkov oborio je na mitingu u Ajndhovenu juniorski državni rekord (U17) u disciplini 100 metara...

POVEZANE OBJAVE