Zagorac ponovo trenira: Mladost je dobra, Mega treba da ide na osvajanje Superlige

Košarkaši Partizana pripremaju se za Superligu, koja će ove sezone biti igrana u plej-of formatu.

Crno-beli će biti jači za Radeta Zagorca, koji je počeo da trenira posle neugodne povrede vrata.

Žao mi je što se desila ta povreda u trenutku kada smo imali možda i ključnu utakmicu za prolaz u završnicu Evrokupa. Situacija jeste bila teška, ali sam želeo da na neki način budem deo toga. Na kraju se ispostavilo da je moj nastup protiv Trenta možda i produžio pauzu. Dobio sam nezgodan udarac u vrat u Zadru, povreda sama po sebi nije bila naivna. Drago mi je što sam ponovo u ekipi, osećaj timskog jedinstva i ambijenta je od velike važnosti za sve nas, nešto na šta smo navikli tokom cele karijere i odrastanja. Lepo je što sam ponovo sa momcima u pogonu, rekao je Zagorac za klupsku televiziju.

Zagorcu se dopada način na koji je organizovana Superliga ove sezone.

Završni deo sezone je specifičan, bez obzira na izostanak takmičarskog naboja ima važnost zbog prestiža u okviru države. Završnica ove sezone, koja je ovako organizovana zbog nedostatka vremena, meni se lično veoma dopada i voleo bih i da u budućnosti bude takva, jer neko preterano produživanje takmičenja nikom nije interesantno. Ovako imamo dosta prostora za rad na nekim stvarima koje zaboravljamo tokom sezone, a koje su nama jako bitne za napredak u karijeri.

Crno-bele u plej-ofu očekuje zemunska Mladost, a u polufinalu je projektovan duel sa Megom.

Mladost je dobra ekipa, tamo igra naš drug Sani Aranitović i radujem se što ćemo igrati protiv njega. Mega je odlična, legitimna seniorska ekipa, imaju dva igrača koja bi Partizanu jako dobro došla u nekoj budućnosti. Imaju Simanića, Tepića, Milosavljevića, uz Petruševa i Simonovića koji su deo idealne petorke u ABA ligi i oni svakako treba da idu na osvajanje Superlige, zaključio je Zagorac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE