Bek Budućnosti priželjkuje publiku u finalnoj seriji sa Zvezdom

Prva utakmica finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti biće odigrana 16. maja u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Igrač Budućnosti, Petar Popović, istakao je da je atmosfera u ekipi odlična i da Podgoričani sa nestrpljenjem čekaju prvi meč.

Atmosfera u ekipi je odlična, jedva čekamo finale. Zvezda je kvalitetna, imaju svoje adute, ali imamo ih i mi. Moramo biti spremni za sve mečeve, jer će sigurno biti teški. Sve misli su usmerene na prvu utakmicu i probaćemo da ostvarimo pobedu već na otvaranju serije u Beogradu, rekao je bek Budućnosti, a preneo CDM.

Za sada nije izvesno da li će i koliko biti gledalaca na mečevima finalne serije.

Poslednji put kada smo igrali u Beogradu, a to je bilo davno, bilo je bez publike. Organizatori treba da odgovore na to pitanje hoće li biti navijača ili ne. Što se mene tiče, ja volim kad ih ima na tribinama, kada se oseća takmičarska atmosfera u sali. Video sam i izjavu trenera Bajića. U Beogradu je uvek potpuno drugačija atmosfera kada krene plej-of. Jedva čekamo utakmicu i iskreno bih volo da bude malo navijača i da se oseti ta plej-of atmosfera. Ipak je finale i lepše je kada ima barem malo publike u dvorani, dodao je Popović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE