NBA I MERIDIAN TE ČASTE: Uzmi 1.500 RSD i podrži Srbe u novoj dominaciji

Situacija u NBA ligi se, kao što možete da primetite, ozbiljno zahuktala, a neki od favorita se nalaze u velikom problemu.

Da li je iko mogao da pretpostavi da će Lebron Džejms i Lejkersi ići u doigravanje? Verovatno nije, ali znate kako se kaže – to nije naš problem.

Ono što sve ljubitelje košarke sa ovih prostora interesuje jeste da li će Balkanci ponovo dominirati i kako da sastave jedan navijački tiket, a mi imamo odgovore na oba pitanja.

Za početak, kliknite OVDE i preuzmite bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 DINARA, a onda pogledajte kompletnu ponudu klađenja OVDE.

Verujete nam na reč, imaćete šta da izaberete, a mi ćemo vam i tu malo pomoći. Ove noći čeka nas utakmica Šarlota i Klipersa, kao i Indijane i Milvokija. To znači da je vreme da se spremite za odmeravanje snaga Janisa Adetokumba i Domantasa Sabonisa, što je uvek pravi spektakl.

Ono što je posebno dobra vest jeste da je Bogdan Bogdanović ponovo na terenu, u svom prepoznatljivom stilu cepa mrežice, a naredni protivnik mu je Orlando.

Ovog puta nema Nikole Vučevića da mu pravi problem, te verujemo da će Bogdanović održati sjajan procenat šuta za tri poena koji ima tokom čitave sezone.

Još jedan srpski košarkaš bi trebalo ove noći da istrči na parket, u pitanju je Nemanja Bjelica, pošto njegov Majami igra protiv Filadelfije, a gledaćemo i Nikse protiv sparsa, Bulse protiv Reptorsa, kao i Memfis protiv Sakramenta i Finiks protiv Portlanda.

Ali, prava poslastica nas čeka u utakmici Minesote i Denvera. Pre samo nekoliko noći, Nikola Jokić nije imao sreće, a ni naklonost sudija, međutim… Borba za šampionski prsten, ali i borba za titulu MVP-ija je u toku, za obe Somborac ima šanse, pa verujemo da ga to neće poremetiti, već da će ga inspirisati da pruži još jednu maestralnu partiju.

Bilo kako bilo, uz sve košarkaške podatke, donosimo još jedan za kladioničare, SAMO U MERIDIANU vas čeka i sjajan bonus na parove, i do 2000%.

Jasno je da ne smete da čekate, zar ne?

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Inzagi odlučio gde nastavlja karijeru!

Simone Inzagi će u aktuelnoj sezoni, gotovo sigruno, doneti Skudeto Interu posle tri godine na klupi ekipe iz Milana. Plavo-crni...

POVEZANE OBJAVE