Spiridonović se nada povratku u startnih 11 Zvezde: Ne bih prihvatio pozajmicu u neki od superligaških klubova

Srđan Spiridonović je prošlog leta stigao u Crvenu zvezdu, i posle dobrog starta sezone, kada se činilo da je njegovo dovođenje pravi pogodak, nije uspeo da imresionira nikog u klubu ni oko njega.

Usledila je pozajmica u Tursku, u ekipu Genčlerbirligija. Međutim, i tamo se desila slična priča. Još manje je igrao nego u Ljutice Bogdana i vratio se u klub pre kraja sezone.

Iz ove perspektive kajem se što sam otišao u Tursku. Ne mogu da kažem da je bilo šta bilo lepo. Jako sam se namučio prethodna četiri meseca. Kao što rekoh, godinama sam konstantan i neigranje mi je baš teško palo. Moram da gledam samo napred, rekao je Spiridonović za “Sportski žurnal”.

On ima još dve godine ugovora sa Crvenom zvezdom i nada se da će se izboriti za mesto u timu. Što se tiče eventualnih pozajmica, biće obazriviji, a zna i gde neće da igra sigurno.

Razmišljam samo o pripremama i novoj sezoni sa šampionom Srbije. Svaki dan je novo dokazivanje. Boriću se kao i do sad, a šta donosi budućnost videćemo. Ne bih prihvatio pozajmicu u neki od superligaških klubova, završio je Spiridonović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE