Teški trenuci za bivšeg fudbalera Zvezde: Da li je porodica kada ga ostavite samog u invalidskim kolicima

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Marko Vešović, prolazi kroz težak period u karijeri.

Vešović je poslednje tri godine član Legije iz Varšave, ali ga je teška povreda odvojila od terena i usporila njegovu karijeru.

Trenutno igra za rezervni tim Legije, međutim u njegovoj porodici vlada ogorčenje zbog odnosa kluba prema njemu u najtežim trenucima.

Kada se najbolji fudbaler povredi zato što daje 101 odsto za svoj klub, a vi ga ostavite samog u invalidskim kolicima kada putuje na operaciju u Francusku – da li je to porodica? Kada mu kažete da ne možete da pokrijete troškove operacije i rehabilitacije, da li je to porodica? Kada mu kažete da prekine oporavak i hitno se vrati u klub iako nije spreman 80 odsto zato što vi nemate lekara – da li je to porodica? Kada mu kažete da prvo mora da igra četvrtu ligu, u blatu, kako bi se izborio za prvi tim, kada ga ne poštujete i ne date mu da igra ni minut – da li je to porodica, poručila je supruga crnogorskog internacionalca nakon što je poljski klub potvrdio da neće nastaviti saradnju sa Vešovićem.

Vešović se povredio prošle godine na utakmici sa Slaskom, a za Legiju je odigrao 62 utakmice i postigao 2 gola. Po odlasku iz Crvene zvezde nastupao je za Torino i Rijeku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE