Đoković i Cicipas nastavljaju u subotu, Grk u mnogo boljoj poziciji!

Vremenske prilike ipak nisu dozvolile da kompletan četvrtfinalni program turnira u Rimu bude završen u petak.

Kiša koja je počela da pada u popodnevnim satima u jednom trenutku je dozvolila da meč Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa bude nastavljen, ali je posle šest odigranih gemova ponovo počela da pada i tu je bio kraj današnjeg programa.

A situacija za najboljeg tenisera sveta nije nimalo sjajna – Cicipas vodi 1:0 u setovima i 2:1 u drugom setu uz brejk prednosti pa će Đoković morati da napravi dobru analizu pred nastavak i pokuša da preokrene stvari u svoju korist.

Grk je poveo 4:1, nakon čega je Đoković uspeo da osvoji dva uzastopna gema pre nego što je kiša počela da remeti program. Više od tri časa trajala je pauza, a kada je meč nastavljen Cicipas je priveo prvi set kraju i iskoristio prvu priliku za brejk u drugom setu.

Program bi trebalo da bude nastavljen u ranim prepodnevnim satima u subotu, a organizatori će kasnije tokom večeri potvrditi zvaničnu satnicu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE