Zvezda šampionski i protiv Bačke, het-trik asistencija Gelora Kange [VIDEO]

Bačka – Crvena zvezda 0:5 (0:4)
Pavkov 14′, Gavrić 24′, 36′, Petrović 32′, Ivanić 87′

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su još jednu ubedljivu pobedu u Linglong Superligi Srbije.
U pretposlednjem kolu crveno-beli su savladali Bačku, a sve je rešeno već u prvom poluvremenu u kojem je Zvezda postigla čak četiri gola.

Prvih 15 minuta praktično se ništa nije dešavalo na terenu, a onda je krenula kanonada srpskog šampiona. Prvi gol postigao je Pavkov u 14. minutu posle asistencije Kange, a desetak minuta kasnije Eskić je izgubio loptu na sredini terena, Kanga uposlio Gavrića, a ovome nije bilo teško da u situaciji 1 na 1 pošalje loptu u mrežu.

Nije Zvezda smanjila pritisak na gol domaćina, a na novi gol čekalo se do 32. minuta. Lopta je stigla do Njegoša Petrovića koji je raspalio po njoj sa oko 25 metara i savladao iznenađenog Milojevića koji nije stigao da reaguje.

Do kraja prvog dela mreža Bačke tresla se još jednom, Kanga je kompletirao het-trik asistencija, a Gavrić prvi put bio dvostruki strelac u crveno-belom dresu.

U prvom poluvremenu dobre prilike imali su Vukanović i Gavrić, ali je u prvoj situaciji Milojević odlično odbranio, dok je Gavrić posle solo prodora šutirao pored stative.

U nastavku je tempo malo opao, ali je bilo zanimljivih situacija, uglavnom pred golom Bačke. Gobeljić je u dva navrata odlično prošao po levoj strani i uputio loptu na peterac, ali je prvo zakasnio Pavkov, da bi “kratak” bio i Ben. Katai je u 55. minutu uposlio Pavkova čiji je udarac glavom Milojević teškom mukom zaustavio, a potom je pokušao i sam, međutim njegov pokušaj sa 18 metara završio je pored stative.

Ipak je viđen gol u drugom poluvremenu i to u 86. minutu, kada je Ivanić sjajno završio akciju crveno-belih za konačnih 5:0. Posle ove pobede Zvezda ima 105 osvojenih bodova i 109 postignutih golova, a u poslednjem kolu dočekaće Metalac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON USPEŠNIH KVALIFIKACIJA: Međedović u drugom kolu Madrida!

Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u narednu rundu mastersa u Madridu. Posle velike borbe i skoro dva ipo sata...

POVEZANE OBJAVE