Čalhanoglu blizu potpisa s Juventusom, Milan već pronašao zamenu – i to kakvu!

Turskom reprezentativcu Hakanu Čalhanogluu ugovor s Milanom završava se u junu, a za sada nema dogovora oko nastavka saradnje.

Prema pisanju italijanskih medija, Juventus je nadomak potpisa s Čalhanogluom, s obzirom na to da je Turčin prihvatio uslove ,,stare dame”.

Juventus je 27-godišnjem veznjaku ponudio pet miliona evra po sezoni, cifru koju Milan nije želeo da ponudi turskom internacionalcu.

U međuvremenu, mediji bliski Milanu ekskluzivno saznaju da je Milan već pronašao Hakanovu zamenu, a ona dolazi iz Rome.

Naime, jermenski reprezentativac Henrik Miktarijan na kraju sezone će napustiti redove rimskog kluba, a karijeru bi mogao nastaviti na ,,San Siru”.

Iako je iza njega odlična sezona u Seriji A (11 golova i 10 asistencija), on je odlučio da napusti ,,Olimpiko” zbog dolaska Žozea Murinja na klupu Rome zbog kojeg je napustio i Mančester junajted pre tri godine.

Milan bi ga rado video u svojim redovima, ali problem u realizaciji posla mogli bi predstavljati Miktarijanovi uslovi s obzirom na to da traži ugovor na dve godine s platom od pet miliona evra godišnje.

No, Italijani su uvereni da će 32-godišnji fudbaler pristati na kompromis i na kraju naslediti ,,desetku” Hakana Čalhanoglua.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Baskonija na krilima “mitraljesca” Hauarda ide plej-of

U meču plje-ina, za popunu poslednjeg mesta u plej-ofu Evrolige, košarkaši Baskonije slavili su na svom terenu protiv Virtus...

POVEZANE OBJAVE