Đoković posle Cicipasa: Najteži meč u godini, ali nisam umoran

Novak Đoković je slavio protiv Stefanosa Cicipasa, posle prekida i odlaganja meča. Srpski teniser rekao je šta mu je pomoglo da pobedi Grka.

Mnogo stvari bih mogao da kažem za današnji i jučerašnji meč. Juče je on bio bolji, bolje je i danas počeo. Nekako sam uspeo da sačuvam nerve i osvojim važne poene. Podrška publike je bila izvanredna. Bilo je tu malo sreće i mentalne snage, ali i taktike. Jedan udarac je odlučivao. Srećan sam što sam pobedio, kazao je on.

Meč je trajao više od tri sata i imali smo priliku da gledamo vrlo atraktivne poteze. Međutim, Đokovića očekuje još jedan duel kasnije u toku dana.

Morao sam mnogo da se namučim. Uvek morate da se borite i date sve od sebe. Cicipas je u izuzetnoj formi. Ovo je verovatno najteži meč u godini za mene, ali morate da nađete energiju. Ne osećam se previše umorno, videćemo kasnije, ali nadam se još jednoj pobedi danas, zaključio je Novak.

Đoković i Sonego, koji je slavio protiv Ruljova, igraće danas meč polufinala, posle prvog para koji čine Nadal i Opelka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LE: Leverkuzen nastavlja sa dominacijom, dalje prošli Roma i Atalanta

Fudbaleri Rome, Atalante i Bajera izborili su plasman u polufinale ovosezonskog izdanja Lige Evrope. "Redsi" su u Bergamo stigli sa...

POVEZANE OBJAVE