Problemi se nižu: Zvezda bez dvojice na Budućnost

Košarkaši Zvezde i Budućnosti igraju prvi meč finalne serije ABA lige u nedelju, od 18:30 u hali ,,Aleksandar Nikolić”, a Dejan Radonjić se pred važan susret nalazi u velikom problemu.

Kako je rekao na konferenciji pred meč, crveno-beli će igrati bez Jagodića-Kuridže, a najverovatnije i Korija Voldena.

Ono što znamo je da Jagodić Kuridža sigurno neće igrati, dok je gotovo izvesno da će Volden takođe propustiti ovaj prvi meč. On od utakmice s Igokeom nije trenirao, pa su male šanse da bi neke stvari mogle ozbiljnije da se promene. Nije trenirao ni pre toga, ta povreda se dogodila nekoliko dana pred prvi meč s Igokeom i trajala je tokom cele serije. Nažalost, tokom majstorice se to stanje opet pogoršalo. Na svima nama je da damo više nego što je uobičajeno i da se trudimo da dobrom igrom pokušamo da kontrolišemo ozbiljan kvalitet Budućnosti, da koncentracijom i energijom imamo kontinuitet igre, bez obzira na situaciju u kojoj se nalazimo, rekao je Radonjić.

Kori Volden već neko vreme ,,kuburi” sa bolovima u leđima, a oni su se ponovo javili posle trećeg meča sa Igokeom. Zbog toga Volden već desetak dana nijeu trenažnom procesu i najverovatnije neće biti spreman za sutrašnji meč.

Jgodić-Kuridža je van stroja već mesec dana, zbog povrede mišića kolena. On trenira, ali nije u mogućnosti da se vrati u igru i pruži maksimum ekipi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Legenda Partizana jasna: Duljaj treba da ostane

Da li će Igor Duljaj ostati trener fudbalera Partizana, biće poznato nakon vanredne sednice Upravnog odbora kluba iz Humske. Partizan...

POVEZANE OBJAVE