U ITALIJI SE NIŠTA NE MOŽE SAKRITI: U Torinu ,,uhvaćen” novi trener Juventusa?!

Torinski fudbalski velikan Juventus iza sebe ima vrlo slabu sezonu pod vodstvom neiskusnog trenera Andree Pirla.

Fudbaleri ,,stare dame” su u velikim problemima i lako bi se moglo dogoditi da ih ne gledamo u Ligi šampiona sledeće sezone, a od trofeja jedino mogu osvojiti Kup Italije, gde u finalu igraju protiv Atalante.

Potpuno je jasno da će u Juventusu biti velikih promena u nadolazećem letnjem prelaznom roku, a posao trenera Andree Pirla je pod velikim znakom pitanja.

Brojni italijanski mediji tvrde da će Pirlo dobiti otkaz na kraju ove sezone bez obzira na njen ishod, a ekipu bi mogao preuzeti bivši, trofejni trener Masimilijano Alegri.

Iskusni 53-godišnji strateg u petak je viđen u Torinu s koordinatorom za sport u Juventusu Federikom Čerubinijem i odmah su pojačane glasine o povratku Alegrija na klupu torinskog giganta.

Alegri je spreman da vrati u Torino, a jedan od uslova koje je postavio je taj da ima menadžersku ulogu u klubu i da sam dovodi pojačanja.

To će mu po svemu sudeći čelnici Juventusa i ispuniti pa je velika verovatnoća da će Alegri još jednom sesti na klupu ,,belo-crnih”

On je Juventus vodio u razdoblju od 2014. do 2019. godine i osvojio je 11 trofeja, od čega pet naslova Serije A. Igrao je s Juveom i dva puta finale Lige šampiona, ali su Barselona i Real Madrid bili uspešniji.

Maks je Juventus vodio na 271 susretu i ima čak 191 pobedu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Barselona potpisala ugovor vredan 1,3 milijarde evra!

Barselona muči muku sa finansijama poslednjih godina što utiče i na rezultatskom planu. Klub je ispao u 1/4 finalu Lige...

POVEZANE OBJAVE