Milojević: Lazić i Dobrić odradili posao

Strateg Budućnosti Dejan Milojević, posle praza od Crvene zvezde u prvom meču finalne serija ABA lige sa 82:78, realno je sumirao utiske i tačno označio šta je presudilo u porazu njegove ekipe.

Zvezda je bila čvršča danas, čestitam joj na pobedi. Ovakve utakmice dobijaju čvršće ekipe. Lazić i Dobrić su odradili sjajan posao na našim bekovima, svaka im čast na tome, bili su čvršći. Pored toga smo dozvolili mnogo ofanzivnih skokova. Kao što sam i najavio pre utakmice da će fundamenti odlučivati, tako je i bilo. Dozvolili smo previše ofanzivnih skokova i previše izgubljenih laganih lopti. Idemo dalje, izjavio je Milojević.

On smatra da nisu iskoristili ukazane šanse.

Poveli smo, međutim loše smo završili treću, ali opet, prišli smo na jednu loptu, aktivan rezultat je bio na dva minuta do kraja. Imali smo svoje šanse nismo ih iskoristili, opet je bio jedan skok u napadu bitan, na dva razlike na par minuta do kraja, kada je Zvezda dala koš i to je to, završio je strateg Podgoričana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Preminuo legendarni košarkaš Fortituda, osvojio trofej sa Dušanom Ivkovićem (VIDEO)

Tužna vest stiže iz Kostarike. Kako prenosi Fortitudo Bolonja, nekadašnji sjajni šuter Ruben Daglas preminuo je u 44. godini života. On...

POVEZANE OBJAVE