Novopazarci nezadovoljni suđenjem: FSS se blamira, sve rade da nas izbace iz lige

FK Novi Pazar nakon jučerašnje utakmice protiv Metalca izdao je saopštenje u kome se navodi nezadovoljstvo suđenjem arbitra jučerašnje utakmice Novaka Simovića.

Oštećeni smo ko zna koji put u ovoj sezoni. Simović nije svirao čist penal u finišu utakmice za naš tim. Duboko smo svesni da nismo miljenici fudbalske organizacije, a naročito njenog sudijskog dela, na čelu sa Milanom Karadžićem, ali smo bar očekivali da u završetku prvenstva imamo pošteno suđenje. Nažalost, Pazar to neće doživeti u ovom šampionatu, svedoci smo udruženog poduhvata svih da se naša ekipa izbaci iz Super lige po svaku cenu, navodi se u saopštenju.

Oni navode da su srećni što se liga uskoro završava te se nadaju da u sledećoj neće suditi isti arbitri.

Na svu sreću takmičenje se završava sledeće nedelje, čime će prestati dalja blamaža FSS. Čvrsto se nadamo da će mnogi arbitri potražiti drugi posao posle sramne epizode u ovoj sezoni. Ako nam je Simović jedan od najboljih sudija, kakvi li su tek oni najgori. Dok Karadžići, Simovići, Ilići, Živkovići kroje superligašku tabelu, našem fudbalu spasa nema, oštro zaključuju Novopazarci.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEOČEKIVANO: Mladi košarkaš koji umalo nije uništio sezonu Partizanu napustio prestižni koledž

Jedan od najtalentovanijih centara na svetu Zvonimir Ivišić prošleg leta se, nakon odlične sezone u Studentskom centru, odlučio na...

POVEZANE OBJAVE