CIAO JUVE: Stigli šleperi, počela Ronaldova selidba iz Torina!

Kristijano Ronaldo (36) je nakon tri sezone u Juventusu blizu odlaska iz torinskog velikana.

O tome se zadnjih nedelja sve glasnije šuška i govori iz pouzdanih izvora, a iz Italije dolazi vest koja ide u prilog toj tezi.

Naime, sinoć je u Torinu snimljeno kako se u posebne šlepere tovare skupoceni automobili portugalskog ,,superstara”, nakon čega su otišli u nepoznatom pravcu.

Ronaldo je poznati ljubitelj luksuznih auta, a svoju kolekciju je doveo iz Madrida u Torino kada je u leto 2018. Real zamenio Juventusom u transferu vrednom 120 miliona evra.

Do sada je za Juventus upisao 132 nastupa i zabio 101 gol, poslednji za pobedu nad Interom (3:2) za vikend, kojom Juventus kolo pre kraja zadržava izglede za plasmanom u Ligu šampiona.

No, Juventus je ove sezone, nakon devet uzastopnih godina, izgubio Skudeto. Predao ga je mrskom rivalu Interu. Osim toga, rano je ispao iz Lige šampiona, u koju mu sada visi plasman.

Zbog svega toga očekuje se odlazak trenera Andree Pirla, te remont igračkog kadra, u sklopu koje bi otišao Ronaldo i najskuplji igrač, kojeg Juventus plaća ogromnih 30 miliona evra po sezoni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PREDSTAVLJAĆE EVROPU: Ovih 12 klubova igraće SP po novom formatu

Svetsko prvenstvo za klubove, od sezone 2024/2025 drastično menja fromat. Broj klubova će sada biti 32 i biće igrano u...

POVEZANE OBJAVE