Metalac za primer: Novi ugovori za trenerski tandem i sportskog direktora

Fudbaleri Metalca jedno su od najprijatnijih iznenađenja ove sezone u Linglong Superligi Srbije.

Pod rukovodstvom prvog trenera Žarka Lazetića Metalac je igrao dopadljiv fudbal pa nije čudo što je uprava kluba uoči polednje utakmice u sezoni produžila saradnju sa mladim stručnjakom.

Lazetić je potpisao novi, dvogodišnji ugovor, ali ne samo on, već je na isti vremenski rok produžena saradnja sa Draženom Bolićem, njegovim prvim asistentom, kao i Bojanom Leontijevićem, sportskim direktorom Metalca.

Veliko je zadovoljstvo biti ovde i u ovoj ulozi. Zaista sam počastvovan time što dobijam priliku da nastavim rad u jednom klubu kao što je Metalac. Imali smo dobru godinu i rezultate, Uprava kluba na čelu sa predsednikom kompanije, sa celim sportskim sektorom, Metalac uopšte, po svemu daje primer u našem fudbalu kako treba da se postupa. Da, čekaju nas jako veliki izazovi. Svideo mi se projekat za dalje, kao i kod prvog razgovora uspeli smo da se nađemo i prepoznamo u energiji i idejama, pa ćemo tako u nastavku, što je meni najvažnije, imati još bolji tim, ispunjavati ciljeve i igrati još bolji fudbal kako bismo Metalac, sveukupnim ponašanjem i igrama na terenu, prezentovali na najbolji način. Zahvaljujem se stručnom štabu, koji je bio uz mene cele godine, igračima, koji sve to sprovode na terenu i nosioci su svega. Velika je ovo obaveza i potrudiću se još više da se i u sledećoj sezoni iz ovog lepog ambijenta čuju dobre vesti, rekao je Lazetić, a preneo klupski sajt.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE