Milojević zna šta Budućnost treba da popravi, Kobs priziva još više navijača

Prva utakmica finalne serije ABA lige već je arhivirana, crveno-beli vode 1:0, a u Budućnosti ističu da će pokušati da poprave greške.

Imamo mnogo stvari da popravimo u odnosu na prvu utakmicu. Iako smo u većem delu bili konkurentni i na kraju imali posed za izjednačenje ili čak i pobedu, nismo bili dovoljno čvrsti, nismo odgovorili na Zvezdinu agresivnu igru i to moramo da popravimo. Potrebno je da iskontrolišemo skok, da probamo da uvedemo Zvezdu u naš ritam i da probamo da napravimo brejk u Beogradu, rekao je Milojević.

Jedan od najboljih igrača Podgoričana, Džastin Kobs, istakao je odgovor na agresivnost rivala kao ključan preduslov za pobedu i čak poželeo veći broj navijača nego u nedelju.

Očekujem sličnu utakmicu i da Zvezda ponovo bude agresivna. Mi moramo da odgovorimo na tu agresivnost i da budemo precizniji. Za mene je atmosfera u prvoj utakmici bila uzbudljiva, voleo bih da dođe još navijača, jer to nam daje dodatnu energiju. Zaista me ne zanima šta pevaju i o čemu pričaju, to nam samo daje dodatni motiv da pokušamo da ih utišamo. Volim ovakve utakmice, finale je, to je sve očekivano, rekao je Amerikanac.

Bitnu ulogu mogao bi da ima i Amadeo Dela Vale.

Znali smo da će prva utakmica da bude teška, znali smo da će fizički biti veoma zahtevna. Moramo da budemo spremni u drugoj utakmici, biće ponovo “rat”. Imali smo problema sa građenjem koša i to je ono što moramo da popravimo u utorak, rekao je Dela Vale.

Meč je na programu u utorak od 20 časova i 30 minuta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROŠTAJ OD MADRIDA: Sjajni Čeh izbacio Nadala!

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati četvrtfinale mastersa u Madridu. Poražen je sa 2:0 od Čeha Jirija Lehečke pred domaćom...

POVEZANE OBJAVE