IGRA SE NASTAVLJA: Zvezda i Budućnost u borbi za trofej ABA lige

Prva utakmice finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti je završena u korist Beograđana, a osim rezulata za oko “zapadaju” dve važne stvari.

Prva je da su navijači “prizvali” Džordana Lojda, koji je posle nekoliko utakmica u kojima je bio u “krizi”, konačno proradio i pokazao zašto važi za jenog od najboljih igrača tima sa Malog Kalemegdana.

Druga važna stvar koja raduje navijače Crvene zvezde jeste da Ognjen Dobrić više nije “kec u rukavu”, već pravi lider i “meč viner”. Jednostavno, tu je kada je najpotrebnije.

A, i mi smo tu za vas kada vam je to najpotrebnije, pa vam tako i danas donosimo jednu jako korisnu informaciju i kratko uputstvo kako da se OBOGATITE.

Prvi korak: kliknite OVDE.

Drugi korak: Preuzmite bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 dinara, koji vam daje najbolja kladionica u regionu.

Treći korak: Pokažite malo poznavanja košarke.

To je sve. Da, tako je jednostavno. A, da li će košarkašima Crvene zvezde biti lako i jednostavno u drugoj utakmici? To već ne znamo, ali sudeći prema prvom meču – ne smeju sebi dozvoliti da se opuste.

Od +15 i praktično dobijene utakmice, crveno-beli su stigli do dramatične završnice i straha da li će doći do trijumfa ili ne. Na njihovu sreću, uspeli su da izdrže nalet Podgoričana i upišu važnu pobedu pred novi duel.

Međutim, velika borba tek predstoji, a istorija kaže da je finalna serija ova dva tima prava poslastica. Doduše, onda kada se sve zadrži na košarkaškom terenu. Ovog puta jeste bilo tako, a nadamo se da će i u nastavku serije, jer su Nikola Ivanović, Džastin Kobs, Džordan Lojd i Ognjen Dobrić sasvim dovoljni da uživamo i navijamo.

Još ćemo vam napomenuti da vas SAMO U MERIDIANU čeka i sjajan bonus na parove, i do 2000%, a sada ćemo vas “pustiti” da se udobno smestite i uživate u košarkaškom spektaklu. Znate šta vam je činiti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE