Lučić otkrio da li će se vratiti u Partizan

Iako su mediji nagađali da bi Vladimir Lučić ponovo mogao da obuče dres KK Partizan, Lučić je u izjavi za Žurnal rekao šta misli o tome.

Što se mene tiče – apsolutno. Nije postojala bilo kakva opcija da se vratim u Partizan. Bio sam u klubu od mladog tima, do kapitena. Posle pet godina došlo je vreme da odem. Iako bih voleo da se vratim i završim karijeru u mom klubu, jer bi to bila lepa priča, nije realno. Vratiti se u Partizan čisto da bih bio tu – nema smisla. Crno-beli zaslužuju igrače 100 odsto spremne da pomognu klubu – izjavio je Lučić.

Bivši kapiten crno-belih dodao je da redovno prati Partizan i pored toga što ne postoje šanse da ponovo zaigra za beogradski klub.

Krivo mi je zbog svega kroz šta su prošli. Imam osećaj da se sada podižu, da Aca Matović radi dobar posao. Superliga će za njih biti teška posle tolikog perioda bez takmičarske utakmice. Plus, idu na Megu koja ima dobar tim, talentovane klince i Gagija (Milosavljevića) koji već pokazuje da može da pomogne. Biće uzbudljiv plej-of, zaključio je Lučić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRILIKA KARIJERE! Bivši golgeter Partizana u transferu od 30 miliona evra ide u italijanskog velikana?

Nekadašnji golgeter beogradskog Partizana Umar Sadik (27) mogao bi od naredne sezone nastupati u italijanskoj Serie A. Prema pisanju stranih...

POVEZANE OBJAVE