Partizan stradao od svojih: Minimalac Mladosti za slavlje u poslednjem kolu [VIDEO]

Mladost Lučani – Partizan 1:0 (1:0)

Bojović 25’

MLADOST: Milović – P. Jovanović, Šatara, Mićević, Leković – Radivojević (od 73′ Žunić), Baha – Selenić (od 58’ Odita), Gordić (od 73′ Regan), S. Jovanović – Bojović.

PARTIZAN: Stojković – Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević – Šćekić, Jojić – Jović, Natho (od 64′ Štulić), Holender (od 74′ Stevanović) – L. Marković.

Mladost iz Lučana u poslednjem, 38. kolu Superlige Srbije slavila je protiv Partizana minimalnim rezultatom. Oni su sada na sedmom mestu tabele, a crno-beli završavaju prvenstvo kao drugoplasirani.

Partizan je dobro startovao. Imao je šansu Natho, a kasnije i Jović, međutim bez realizacije. Miljković je dobio prvi čuti karton na meču posle faula koji je napravio van 16 metara. Pokušao je Radivojević da centrira i uposli nekog od kolega, ali nije uspeo u tome.

Mladost je krenula ofanzivnije i šanse su se ređale. Konačno, došlo je do promene rezultata. U 25. minutu Bojović, nekadašnji pulen ,,parnog valjka” bio je sam po desnoj strani i glavom zatresao mrežu. Stojković je bio nemoćan.

Partizan se posle primljenog gola probudi. Jović se našao u šansi, ali sudija je svirao ofsajd. Šutirali su potom Jojić i Holender sa ivice šesnaesterca, ipak je lopta prešla preko gola.

Viđene su šanse sa obe strane, Partizanu je falila realizacija u završnici, dok je Mladost iskoristila svoj najozbiljniji napad za vodstvo na poluvremenu.

Natho je u 55. Minutu šutirao iz slobodnog udarca, ali lopta je otišla prvo preko živog zida, a potom i preko gola.

Ubrzo je i Mladost imala priliku iz prekida. Radivojević je centrirao iz kornera, međutim zafalilo je završnice domaćima. Prva izmena na meču je načinjena. Umesto Selenića u plavom timu, ušao je nekadašnji fudbaler Partizana Odita.

Većina šuteva prema oba gola, u prvih 20 minuta drugog poluvremena, upućena je iz prekida. Ovoga puta ekipa iz Lučana je preko Baha bila u prilici da podupla prednost, ali nedovoljno jako. U međuvremenu Natho je napustio teren, a zamenio ga je Štulić.

Lazar Marković našao se u ozbiljnoj šansi u 67. minutu. Prišao je po desnoj stativi, ali je golman Mladosti odbranio šut. Prva ozbiljna šansa za crno-bele u drugom delu igre. Posle ovog pokušaja, Lutovac je probao da poentira pet metara od gola, ali je lopta završila pored gola.

Trener Rakočević izveo je Gordića i Radivojevića, a uveo Regana i Žunića. Za ,,parni valjak” ušao je Stevanović, kojem je ovo bio poslednji meč u Superligi, a zamenio je Holendera.

Deset minuta do kraja Miljković se našao u kaznenom prostoru i uputio dva jaka šuta ka golu Lučana, ali je Bojović izblokirao i na kraju Odita izbio loptu.

Tim Aleksandra Stanojevića nije uspeo da postigne pogodak makar za podelu bodova u Lučanima, pa su prvenstvo završili porazom, petim ove sezone.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nekadašnji fudbaler Zvezde završio karijeru i odmah našao novi posao

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Damijen le Talek završio je svoju igračku karijeru. On je svoju karijeru završio u 34....

POVEZANE OBJAVE