Torino opstao, Imobile rastužio Benevento [VIDEO]

Lacio – Torino 0:0

U zaostaloj utakmici 5. kola italijanske Serije A Lacio i Torino su igrali bez golova na ”Olimpiku”.   Ovim bodom ”granata” je i definitivno potvrdila prvoligaški status i za narednu sezonu, kolo pre kraja aktuelne. Naime, Torino sada ima četiri boda više od Beneventa, prvog tima ispod crte, pa i pored toga što u poslednjim kolu ”bikovi” dočekuju Benevento, taj meč, osim prestiža, nema drugi značaj.   

Za Lacio bodovi iz duela sa Torinom nisu imali nikakav značaj, oni će bez obzira na ishod poslednje runde završiti na šestom mestu, a najbolju priliku da zabeleže pobedu u večerašnjem meču imali su u 84. minutu kada je Ćiro Imobile iz penala pogodio samo stativu. Lacio je još jednom zatresao okvir gola, bilo je to u šestom minutu nadoknade kada je Lacari glavom uzdrmao ponovo stativu. Jednom je stativa spasila i domaćina, bilo je to posle udarca Sanabrije u 71. minutu, dok je Imobileu poništen gol u poslednjim trenucima prvog dela zbog prekršaja.   

Saša Lukić je odigrao ceo meč za Torino, dok ga je golman Vanja Milinković-Savić presedeo na klupi. Njegov brat Sergej nije bio u protokolu u timu Lacija zbog oporavka. Pored Beneventa, u Seriju B sele se Parma i Krotone.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE