Borba za Ligu Evrope: Everton i Arsenal slavili, Aston Vila pomrsila konce Totenhemu [VIDEO]

Odigrane su utakmice 37. kola engleske Premijer lige.

Totenhem je poražen od Aston Vile kod kuće rezultatom 1:2. Totenhem je poveo golom u 8. minutu, kada je odlično šutirao  Bergvajn. Ovaj susret najviše će pamtiti  Serhio Regilon koji je postigao autogol u 20. minutu, međutim to nije sve. Španac je kriv i za drugi pogodak Aston Vile, koja je na kraju slavila 2:1. Dva puta mu je Bertrand Traore blokirao dodavanje u 29. minutu i omogućio  Votkinsu šansu koju nije propustio. Aston Vili ova utakmica rezultatski nije bila bitna, dok je Totenhem trenutno na šestom mestu i ovaj poraz mu je ugrozio plasman u Ligu Evrope. Kako mediji navode ovo je bio poslednji meč Harija Kejna na Totenhemovom stadionu pošto je zatražio odlazak iz kluba.

Everton je savlado Vulverhempton rezultatom 1:0. Jedini gol na meču postigao je Rišarlison u 48. minutu. Ovom pobedom Everton je zadržao šansu da se u poslednjem kolu domogne Evrope.

Njukasl je u na svom stadionu pobedio Šefild junajted. Strelac jedinog gola bio je Vilok u nadoknadi prvog poluvremena.

Fudbaleri Arsenala pobedili su u gostima ekipu Kristal Palasa rezultatom 1:3. Arsenal je poveo golom Pepea u 35. minutu. Benteke je izjednačio u 62. minutu. Prednost Arsenalu doneo je Martineli u 91. minutu, da bi u samoj završnici konačan rezultat utakmice postavio Pepe. Fudbaleri Arsenala su tako došli u borbu za plasman u Ligu Evrope.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE