Mijailović objavio sjajne vesti za Partizan i Duška Vujoševića

Prvi čovek Košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović, objavio je neke važne informacije koje se tiču crno-belih.

Mijailović je reagovao na navode Duška Vujoševića od pre nekoliko dana kada je trofejni stručnjak rekao da dug Partizana prema njemu i dalje postoji.

Umesto odgovora, Duško Vujošević može da proveri račun u banci. Videće da je priča o dugu Partizana prema njemu od danas prošlost. Još jednom mu hvala na radu, posvećenosti, titulama, igračima koje je razvio, ali i razumevanju za kašnjenja kada ih je bilo. Ubeđen sam da ćemo u njemu imati podršku i iskrenog navijača i dalje. A da mu niko nikada više neće spočitati da podržava Partizan zbog toga što mu aktuelna uprava plaća dug koji je nastao u neko drugo vreme, rekao je Mijailović za “24sedam”.

Predsednik crno-belih je dodao da bi svaki drugi odgovor na Vujoševićeve tvrdnje dao povod za naslađivanje onima koji ne vole Partizan.

Sve što smo mogli da čujemo i pročitamo pre nekoliko dana bi možda zahtevalo neki odgovor ili objašnjenje, ali tada bi se nad Partizanom naslađivali oni koji ga ne vole. Ne želim to da radim, ali ipak moram da napomenem kako ova uprava Partizana nikada ništa nije falsifikovala. Ozbiljni smo ljudi, posao koji smo preuzeli radimo savesno, a preuzete finansijske obaveze ispunjavamo najbolje što možemo, dodao je Mijailović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VELIKI MEČ VEČERAS: Evroliga najavila spektakl Partizana i Olimpijakosa

Košarkaši Partizana igraju još jedan bitan meč za plasman u plej-in Evrolige. Crno-beli dočekuju u Štark Areni Olimpijakos. Na...

POVEZANE OBJAVE