“Petarda” Zvezde za kraj sezone [VIDEO]

Crvena zvezda – Metalac 5:1 (3:0)
Gajić 2′, Ben 5′, 34′, Kanga 49′, Pavkov 77’pen – Maksimović 69′

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su ubedljiv trijumf za kraj sezone u Linglong Superligi Srbije. Metalac je ispraćen u Gornji Milanovac sa 5 golova, a Zvezda je na kraju ostvarila učinak od 35 pobeda i 3 remija, 108 osvojenih bodova i 114 postignutih golova.

Svoja prva dva napada na meču igrači Dejana Stankovića pretvorili su u golove. Ivanić je u 2. minutu prošao po levoj strani i uputio loptu u šesnaesterac, a tamo je dočekao Gajić i levom nogom savladao Savića. Tri minuta kasnije Ben je duplirao prednost, a sjajno mu je asistirao Katai.

Ivanić je u 20. minutu šutirao iskosa sa leve strane, ali je Savić sjajno odbranio i izbacio loptu u korner. Posle udarca iz ugla Katai je uputio udarac sa istog mesta, a golman Metalca na isti način otklonio opasnost i skrenuo loptu u korner.

Za treći gol crveno-belih, koji je postigao Ben zasluge podjednako dele Ivanić koji je asistirao, odnosno fudbaler Metalca Zoćević koji se poigravao ispred svog šesnaesterca i izgubio loptu.

Prvo poluvreme obeležio je nezgodan pad na leđa Milana Borjana, koji je nakon ukazane pomoći ostao na golu do kraja prvog poluvremena, ali je ipak morao da prepusti mesto Popoviću.
Samo što je počelo drugo poluvreme Kanga je povećao rezultat. Katai se prošetao kroz odbranu gostiju, vukao loptu skoro 40 metara i centrirao, a na odbitak je natrčao reprezentativac Gabona i poslao loptu u mrežu.

Metalac je uspeo da smanji rezultat posle velike greške Pankova koji se okliznuo i prepustio loptu Maksimoviću koji je izašao sam ispred Popovića i rutinski ga savladao.

Do kraja meča velike prilike nisu iskoristili Ben, Srnić i Pavkov, ali je viđen i jedan gol i to sa bele tačke. Srnić je pao posle duela sa Mlađovićem u kaznenom prostoru, a sa bele tačke precizan je bio Pavkov.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović nakon potpisivanja ugovora: Diže nas ljubav prema Partizanu!

Danas je Željko Obradović potpisao novi ugovor sa Partizanom, na dve godine. Ovim povodom je organizovana konferencija za medije,...

POVEZANE OBJAVE