Radonjić: Sve je krenulo kako ne treba, da idu ka pobedi…

Košarkaši Zvezde dobili su dramitični meč u hali ,,Aleksandar Nikolić” i tako poveli protiv Budućnosti u finalnoj seriji ABA lige 2:0. Trener crveno-belih Dejan Radonjić posebno je istakao značaj odbrane tima.

Odigrali smo sjajno u prvom poluvremenu. Napadački možda i najbolje ove sezone, a odbrana je bila na izuzetno visokom nivou. Tokom treće deonice, sve je krenulo kako ne treba. Izgubili smo ritam, Budućnost je uspela da se vrati, da napravi preokret. Podgoričani su u završnici treće i početkom poslednje deonice imali lepu prednost, delovalo je da idu ka pobedi, da idu ka brejku, ali smo podigli stepen agresivnosti u odbrani, uspeli smo da stignemo do poena i pobede. Ovo je borba za titulu i pobeda je jedino bitna, kazao je on.

Sledeći meč na programu je 22. maja u dvorani SC Morača.

Sada je najvažnije da se malo odmorimo i osvežimo, ima vremena za priču o tome šta očekujem u nastavku finalne serije u Podgorici. U meču koji je ostao iza nas, imali smo dosta oscilacija. Međutim, najvažnije je das mo odbranili domaći teren, da vodimo u seriji sa 2-0, jasan je strateg Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAJBOLJI IKADA: Pet asistencija i gol Mesija u pobedi Intera

Najbolji fudbaler svih vremena Lionel Mesi postao je prvi igrač u istoriji MLS lige sa pet asistencija na jednoj...

POVEZANE OBJAVE