Stanković: Istorijska sezona, čekaju nas ozbiljni izazovi

Trener Crvene zvezde, Dejan Stanković, rekao je nakon ubedljive pobede nad Metalcem da njegovi igrači iza sebe ostavljaju istorijsku sezonu.

Mnogo toga lepog smo rekli i uradili ove godine. Ostalo je još finale kupa i šest dana da se odmorimo posle jednog fenomenalnog prvenstva. Sve čestitke momcima, pokazali su i ovom poslednjom utakmicom da žele da se takmiče i da napreduju, da naprave rekorde. Ovo je jedna istorijska sezona za ove momke. Ja im želim sve najbolje, da 25. maja budu pravi, baš onako kako treba. Čeka nas jedna takmičarska utakmica u kojoj se nadam da ćemo obradovati naše navijače dugo željenom duplom krunom. Posle toga znamo šta sledi – odmor i dosta dobre pripreme, jer nas u budućnosti čekaju dosta ozbiljni izazovi, rekao je Stanković.

Posebno ga raduje efikasnost, jer je ekipa mnogo radila na napadačkom mentalitetu.

Raduje me efikasnost koju smo pokazali. Od početka sezone smo težili igri na „gol više“. Radili smo dosta na pobedničkom i napadačkom mentalitetu u kome nema stajanja. Ne smemo da budemo površni i da se zadovoljavamo postignutim. I kada povedemo treba da igramo kao da je 0:0, zaključio je trener crveno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE