“Zvezda nije favorit”: Važno je ne donositi odluke na bazi emocija

Aleksandar Dragović je završio svoju misiju u Bajeru iz Leverkuzena, u kojem je proveo poslednje četiri sezone. Njemu je istekao ugovor i slobodan je u izboru nove sredine.

Kao prvi favorit za njegov potpis pominje se Crvena zvezda, a veliki broj medija već duže vremena spekuliše da je sve dogovoreno. On međutim ističe da nije sve gotovo i da još uvek razmišlja.

Teško je to reći unapred jer niko vam neće garantovati mesto u timu. Uvek morate da se dokazujete na terenu. Da sam pre dve ili tri godine igrao kao u protekle tri utakmice, verovatno bih bio standardan svakog vikenda. Ali nije uvek bilo tako a nisam uvek imao ni fer šansu u prošlosti. Iako sam u prethodne dve godine konstantno igrao dobro. Ali tome je sada kraj i ne želim da kukam. Hoću da gledam unapred, rekao je Dragović za Laola1.at.

Da li bi imao primedbu na to što se Crvena zvezda navodi kao favorit?

Da, imao bih. To da je Zvezda moj favorit su mediji malo preuveličali. Ali je zajedno sa bečkom Austrijom moj voljeni klub. I naravno da je jedna od opcija.

On je istakao da je uvek želeo da igra za Zvezdu.

Kao i u životu, tako i u fudbalu postavljaš sebi ciljeve. Kad sam bio mali, uvek sam maštao o tome da jednog dana zaigram za Zvezdu. Isto tako sam maštao da ću zaigrati i za reprezentaciju ali mi ni na kraj pameti nije bilo da ću odigrati 89 utakmica za nacionalni tim. Mnogo toga je išlo baš onako kako je trebalo. Sada kad postoji šansa da odem tamo, važno je ostati hladne glave i ne donositi odluke samo na bazi emocije. Uostalom, nikada ne znate šta je prava odluka unapred. Kada donesem odluku, moram da stanem čvrsto iza nje i da izvučem ono najbolje iz nje, rekao je Dragović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ORLOVI SU SPREMNI: Kolaković i reprezentativci kreću u Rio

Odbojkaši Srbije polovično su završili mini pripreme u Italiji pred početak Lige nacija. Izgubili su od domaćina 3:2, istim rezultatom...

POVEZANE OBJAVE