I Zlatibor hoće da ostane: Neka ispadnu dva kluba!

Posle Javora, koji je nakon završetka Superlige Srbije tražio da oni i Rad ostanu u elitnom društvu, oglasio se i Zlatibor.

Sa Zlatibora su poslali zahtev FSS da u Superligi ostane 20 timova, a u Prvoj ligi 18. Predsednik Zlatibora Veljko Radulović govorio je za ,,MaxBet sport” detaljnije o ovome.

To znači da ispadnu dva kluba, a da uđu dva. O našem predlogu će da se odlučuje Izvršni odbor FSS u ponedeljak. Apsurdno je takođe da će od četiri šampiona Srpskiuh liga samo dva da zauzmu mesto u Prvoj ligi. To je veoma nepravedno jer će sezona da stane u dve utakmice, rekao je Radulović.

On je prokomentarisao i inicijativu Javora da bude pošteđen ispadanja iz lige.

Samo me zanima gde je granica između poštenih i nepoštenih klubova. Zašto smo mi nepošteni, a ostali su pošteni. Podržaćemo predlog Lazovića zbog korektnih odnosa sa Zajednicom i FSS, rekao je on i dodao:

Pre dva meseca sam očekivao ovakav epilog. To znači da ko god bude prvi ili drugi ispod crte, on će da podnese zahtev za promenu pravila.

Radulović je govori o budućnosti tima naredne sezone.

Da se časno i pošteno takmičimo, nama je ovo četvrta sezona u saveznom rangu. Pokušaćemo da se vratimo u Superligu, ako ne barem da zadržimo prvoligaški status. Predrag Ristanović ostaje trener Zlatibora, osim ako ne dobije neku ponudu. Sa većinom igrača imamo ugovore koji su aktuelni, tako da ćemo časno da se borimo u Prvoj ligi, zaključio je Radulović.

Podsetimo nakon završetka svih 38 kola Linglong Superlige, prema zvaničnoj tabeli, ligu su napustili Rad, Javor, Inđija, Zlatibor, Mačva i Bačka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE