Radnički odgovorio Poledici: Nećemo dozvoliti neistine i laži!

FK Radnički Niš oglasio se povodom optužbi Sindikata profesionalnih fudbalera ,,Nezavisnost” Mirka Poledice, koji je izrazi sumnju o sumnjivom finansiranju klubova u Superligi.

Povodom novih i ničim izazvanih napada na naš klub od strane gospodina Mirka Poledice, odlučili smo da se oglasimo, iako smatramo da je vreme da se tenzije u našem fudbalu spuste, nakon nedavno završene sezone. Ali da bi se tenzije spustile, mora se govoriti istina, a Radnički je danas napadnut klasičnim insinuacijama. Fudbalski klub Radnički i njegov predsednik Dragan Marković Markoni zato mole gospodina Poledicu da više ne iznosi neistine i insinuacije o klubu, koji se jednim delom finansira iz gradskog budžeta, a drugim od prodaje igrača.

Ne znamo da li on to radi po nečijem nalogu, zbog novca ili nekog drugog motiva, ali svojim ponašanjem otvara to pitanje. Mi smo klub koji sve radi transparentno i nećemo da trpimo ovakve i slične insinuacije, nezavisno od koga dolaze.Uprava Radničkog nikada neće dozvoliti da se iznose neistine, laži i insinuacije na račun ,,Reala sa Nišave”. Mi volimo naš klub, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE