Filipovski se vraća poslu: Mnogo sam naučio u Partizanu, Perkins će za godinu ili dve biti mnogo bolji

Bivši trener Partizana, Saša Filipovski, mogao bi da se vrati trenerskom poslu.

Filipovski je po odlasku iz Partizana bez angažmana, a poljski mediji navode da je blizu povratka u ovu zemlju i to na klupu Slaska iz Vroclava.

U intervjuu za “Sportowe Fakty” Filipovski se osvrnuo na svoj boravak u crno-belom taboru.

Došao sam u klub u veoma teškom trenutku, bilo je određenih problema, ekipa je izgubila tri uzastopna meča u Evrokupu, a bilo je i određenih poteškoća sa koronavirusom. Ali znao sam za sve to i sve sam prihvatio. Želeo sam taj izazov, uspeli smo da se plasiramo u Top 16 Evrokupa, borili smo se, ali smo eliminisani, a nismo imali ni sreće u ABA ligi. Nisam ispunio očekivanja i saradnja je završena. Bilo je to zanimljivo iskustvo, mnogo sam naučio i to će mi bez dileme koristiti u daljoj karijeri, rekao je Filipovski.

Prokomentarisao je i dolazak Džoša Perkinsa, upravo iz šampionata Poljske.

Trebao nam je neko ko je već bio u ritmu, morali smo brzo da donesemo odluku zbog nekih odlazaka i povreda. Džoš je mogao da nam se priključi odmah, on je talentovan igrač, ali još uvek mlad i potrebne su mu utakmice evropskog nivoa. Ovo mu je prva sezona posle koledža, još uvek ima neke nedostatke, ali za godinu ili dve sigurno će se popraviti, ima mnogo potencijala, zaključio je Filipovski.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SVE JE POZNATO: Ovo je Đokovićev put na turirnu u Rimu

Organizatori Mastersa u Rimu objavili su žreb za turnir koji će se održati od 9. do 19. maja. Najbolji teniser...

POVEZANE OBJAVE