Juniorska ABA liga: Zvezda eliminisana, Megi pripao triler protiv Partizana

Poznati su polufinalisti juniorske ABA lige.

U polufinalu će igrati Budućnost, Mega, Igokea i užička Sloboda koja je napravila najveće iznenađenje eliminacijom Crvene zvezde.

Crveno-beli su u poslednju četvrtinu ušli sa prednošću od dva poena, ali su u poslednjih 10 minuta postigli samo 6 poena pa je Sloboda na kraju trijumfovala sa dvocifrenom razlikom. Manojlović je predvodio crveno-bele sa 24 poena, Šaranović je ubacio 17, dok je kod Slobode briljantan bio Matić sa 25 poena, 11 skokova i indeksom 30. Odličan je bio Aksentijević sa 16 poena, a značajan doprinos pobedi dao je i Blagojević sa 13 poena.

Mega je eliminisala Partizan zahvaljujući velikom preokretu u poslednjih 5 minuta. Vodili su crno-beli 76:69 pet minuta pre kraja, ali je Mega serijom 18:5 došla do plasmana u polufinale. Jović je bio najefikasniji kod Mege sa 21 poenom, Mušikić je ubacio 18, istakli su se Radovanović sa 22 i Petrović sa 21 poenom.

Budućnost je bila nemilosrdna protiv Podgorice 102:61, a ubedljiva je bila i Igokea protiv čačanskog Borca. U polufinalnim duelima sastaće se Sloboda – Mega i Budućnost – Igokea.

Crvena zvezda – Sloboda 74:85
Mega – Partizan 87:81
Budućnost – Podgorica 102:61
Igokea – Borac Čačak 84:69

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvanično: Đoković otkazao još jedan turnir!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće igrati na mastersu u Madridu. Novaku će sledeći turnir najverovatnije biti Rim, koji...

POVEZANE OBJAVE