Nastavak serije ili titula? Večeras treći meč plej-ofa ABA lige

Košarkaši Budućnosti i Crvene zvezde večeras se sastaju u trećem meču plej-ofa ABA lige. Crveno-beli ovaj susret dočekuju u prednosti od 2:0.

Međutim, Budućnost večeras igra na svom parketu i sve će učiniti da se serija produži.

Trener Beograđana Dejan Radonjić u izjavio za klupski sajt rekao je da im predstoji težak meč.

U potpunosti smo svesni da igramo protiv kvalitetne ekipe Budućnosti. Moramo biti spremni da odgovorimo energetski i da odigramo s maksimalnom koncentracijom svih 40 minuta. Na dan utakmice ćemo doneti odluku u kom sastavu ćemo nastupiti, rekao je Radonjić.

Sa druge strane trener Budućnosti Dejan Milojević je naveo da ništa nije gotovo i da njegova ekipa ima čemu da se nada večeras.

Zvezda će biti sigurno rasterećenija. Međutim, mi smo i u te dve utakmice u Beogradu pokazali da ako smanjimo oscilacije i budemo čvršći, imamo čemu da se nadamo. Nema predaje, da probamo prvo da smanjimo, zaključio je Milojević.

Ostaje da vidimo da li će Budućnost to uspeti ili će Zvezda večeras osvojiti trofej pobednika ABA lige i plasirati se u Evroligu.

Meč u Podgorici je na programu večeras od 20.30 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milutinov se ne obazire na zvižduke: Hvala Partizanu!

Košarkaši Olimpijakosa savladali su Partizan, a srpski reprezentativac Nikola Milutinov je bio uz grčki tim ali nije igrao...

POVEZANE OBJAVE