Oprostili se Krotone i Parma, Kvaljarelin jubilej, Vlahović bez gola u poslednjem meču sezone

Odigrane su tri prve utakmice poslednjeg kola u italijanskoj Seriji A. Mečevi u Kaljariju, Krotoneu i Đenovi nisu odlučivali ni o čemu, a one utakmice koje imaju rezultatski značaj, igraće se u nedelju.

Dušan Vlahović nije uspeo da uveća svoj golgeterski saldo na gostovanju Krotoneu, pošto je meč završen bez golova, On je sezonu završio sa 21 postignutim pogotkom, a mogao je da podigne cenu za još koju stotinu hiljada novačanica. Krotone se oprašta od elite, ponovo nakon samo jedne sezone, a na klupi domaćeg tima ostao je Miloš Vulić.

U Seriju B će i Parma, koje se duže zadržala u eliti, ali je sigurno da niko nije očekivao ispadanje “krstaša”. Za kraj, novi poraz, ovog puta u Đenovi od Sampdorije. Domaćin je poveo golom Kvaljarele, koji je bio strelac na svom jubilarnom 500. meču u Seriji A, a upisali su se i Koli i Gabiadini. I druga ekipa iz Đenove je slavila, na Sardiniji je bilo 1:0 za goste i čuvene luke, a gol odluke protiv Kaljarija postigao je Uzbekistanac Šomurodov još u 15. minutu meča.

Kaljari – Đenova 0:1(0:1)
Šomurodov 15′

Krotone – Fiorentina 0:0

Sampdorija – Parma 3:0(2:0)
Kvaljarela 20′, Koli 44′, Gabiadini 64′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Atalanta bolja od Lećea za plasman u LŠ

U okviru 37. kola italijanske Serije A, fudbaleri Atalante savladali su kao gosti ekipu Lećea rezultatom 2:0. Atalanta će naredne...

POVEZANE OBJAVE