Radonjić: Nismo iskoristili svoje šanse, Volden ne može više

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, rekao je nakon poraza od Budućnosti u trećem meču finalne serije plej-ofa ABA lige da su obe ekipe imale šanse da pobede.

Čvrsta i interesantna utakmica tokom svih 40 minuta u kojoj smo i mi i Budućnost igrali dosta tvrdo i pokušavali da na taj način iskoristimo prednosti, koje posedujemo. Tok meča je bio takav da smo i mi imali šanse, koje nismo valorizovali, Budućnost je to koristila, na kraju imala zavidnu prednost za završnicu. Mi se nismo predavali i čak smo bili u situaciji da dođemo do još neizvesnije završnice, rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

On je prokomentarisao nastup Korija Voldena koji nije igrao u prve dve utakmice.

On je igrao onoliko koliko je mogao. Jeste da je ušao u probleme sa faulovima, ali niti je u adekvatnom trenažnom procesu, niti je spremnost na zadovoljavajućem nivou da bi mogao da igra više. Videćemo u kakvom će da bude stanju, zaključio je trener crveno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE