SPEKTAKL: Brazil u Beogradu!

Fudbalski spektakl u Beogradu.

Direktor mlađih kategorija Fudbalskog saveza Srbije, Nikola Lazetić, najavio je gostovanje olimpijske selekcije Brazila, koja će odigrati prijateljski susret sa mladom reprezentacijom Srbije.

Meč je planiran za 8. jun u Sportskom centru u Staroj Pazovi, a početak je zakazan za 21 sat.

U poslednjih desetak dana bio sam u stalnom kontaktu sa ljudima iz brazilske federacije. Oni su zbog problema sa koronom otkazali jedan turnir u Austriji i imali su dilemu gde će da sprovedu ovaj završni deo priprema za Olimpijske igre. U saradnji sa jednom sportskom agencijom, ponudili smo im sjajne uslove u Srbiji i oni su sa zadovoljstvom prihvatili. Zahvaljujem se FK Vojvodina i gradu Novom Sadu koji su nam izašli u susret i omogućili Brazilcima da treniraju na stadionu Karađorđe. Nama je velika čast što ćemo ugostiti jednog takvog giganta svetskog fudbala, a siguran sam da će i naši momci imati ogroman motiv da se u što boljem svetlu suprotstave jednom od favorita za osvajanje zlatne olimpijske medalje. Ne treba zaboraviti da će brazilski tim činiti tri godine stariji igrači i da će imati pravo i na tri bonus igrača, ali verujem da će puleni Zvonka Živkovića imati snage i kvaliteta da dva dana posle meča sa Rusijom pruže dostojan otpor još jednoj izuzetno kvalitetnoj ekipi kao što je olimpijska selekcija Brazila, rekao je Lazetić za sajt FSS.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAKO SE SEZONA BLIŽI KRAJU: Poznato ko je sledeći na redu za potpis u Barseloni

Košarkaši Barselone juče su u Evroligi savladali Bajern. Dva kola pred kraj ligaškog dela, nalaze se na trećem mestu koje...

POVEZANE OBJAVE