Za njega su se borile Hrvatska i BiH, a sad u velikom transferu pojačava kultni italijanski klub

Kristijan Lovrić (25) pravi je junak najprijatnijeg iznenađenja hrvatskog fudbalskog prvenstva, Gorice.

Lovrić je među najboljim strelcima Prve HNL sa 15 golova, a neki ga zovu “Kristijano” aludirajući na popularnog Portugalca Ronalda zbog sličnog izgleda i stila igre.

Za njega su se početkom godine borili Hrvatska i BiH, obe reprezentacije želele su ga u svojim redovima, Lovrić je na kraju izabrao aktualne vicešampione sveta, 30. marta debitovao za “vatrene” i na širem je spisku za Euro.

Levo krilo Gorice nametnuo se kao ponajbolji igrač Prve HNL, a svojim igrama privukao je poglede mnogih evropskih klubova prema sebi.

Ove zime njegov ugovor pokušavali su da otkupe kineski klubovi, Mihajlovićeva Bolonja, ukrajinski velikan Dinamo Kijev, ali niko nije dao zadovoljavajuću ponudu Gorici.

Prema pisanju italijanskog TMW-a, za Lovrića je u ovom trenutku najviše zagrizla italijanska Đenova koja ovog leta sprema ponudu od 4.5 miliona evra. Za očekivati je da će Lovrić biti najveći izlazni transfer Gorice.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Navijači besni, traže Jokićevu suspenziju (VIDEO)

Košarkaši Denver Nagetsa su savladali Los Anđeles Lejkerse sa 101:99. Međutim, veliku pažnju javnosti izazvao je brat Nikole Jokića. Strahinja...

POVEZANE OBJAVE