ATP Beograd: Međedović i Kecmanović završili nastup u singlu

Dva poraza srpskih tenisera prvog dana turnira u Beogradu.

Prvi je eliminisan Hamad Međedović koji je izgubio od Slovaka Aleksa Molčana 2:0, po setovima 6:4, 6:3 nakon jednog časa i 27 minuta igre. Sve do rezultata 3:3 u prvom setu srpski teniser je držao priključak, ali je Molčan u sedmom gemu napravio brejk koji mu je bio dovoljan za osvajanje prvog seta.

Odmah na početku drugog Međedović je još jednom izgubio servis, da bi Molčan u devetom gemu novim brejkom potvrdio pobedu. Međedović nije stvorio nijednu brejk loptu u meču, ali će duel sa 255. teniserom sveta biti veliko iskustvo za srpskog igrača koji je u ovaj meč ušao kao 672. igrač na ATP listi.

Nastup u singlu završio je i Miomir Kecmanović koji je poražen od Pabla Kuevasa 2:0, po setovima 6:3, 6:2 nakon 79 minuta igre. Kecmanović je tri puta gubio servis, jednom u prvom i dva puta u drugom setu, a nije realizovao nijednu od svojih 5 prilika za brejk.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Zverev u polufinalu

Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se u završnicu mastersa u Majamiju. U meču četvrtfinala savladao je Mađara Fabijana Marožana...

POVEZANE OBJAVE