Bertomeu se obratio navijačima uoči F4 Evrolige

Prvi čovek Evrolige, Đordi Bertomeu, obratio se navijačima nekoliko dana uoči završnog turnira u Kelnu.

Bertomeu je rekao da je ovo bila najtakmičarskija sezona u istoriji Evrolige, ali da su nedostajali navijači.

Punih sedam meseci pratili smo najtakmičarskiju sezonu u istoriji, uzbudljive utakmice, istorijske učinke i emocije do poslednje sekunde. Sa druge strane nedostajao nam je zaštitni znak, a to je vaša podrška na utakmicama. Znali smo, nakon teških trenutaka i prekida prethodne sezone da će ova sezona biti drugačija i naravno teška. Ali sa ponosom možemo da kažemo da smo postigli glavni cilj, zadržali smo integritet takmičenja i doneli vam nezaboravnu sezonu.

Želeo bih da istaknem ulogu klubova, igrača, trenera i sudija tokom ove neobične sezone. Dali su sve od sebe da prebrodimo sve teškoće uzrokovane pandemijom, pratili su instrukcije lige, nacionalnih i regionalnih vlada, kao i globalnih autoriteta sa maksimalnom ozbiljnošću. I svima sam duboko zahvalan.

Siguran sam da će Anadolu Efes, Armani, CSKA i Barselona ponuditi uzbudljivo završno poglavlje, ali smo istovremeno neutešni što nećemo moći da vas pozdravimo u Lankses Areni u Kelnu. Učinićemo to preko naših TV partnera koji će imati ključnu ulogu da sve dramatične trenutke prenesu do vas, a tu su i noviteti na digitalnim platformama. Hvala na podršci i našim marketinškim partnerima kojih je sve više i u ovim teškim trenucima. Nadam se da ćete uživati bilo da utakmice gledate putem televizora, laptopa, mobilnog telefona, tableta ili drugih uređaja i nadam se da ćemo se od sledeće sezone ponovo videti u dvoranama, napisao je Bertomeu.

Polufinale Evrolige na programu je 28. maja, a sastaju se CSKA – Anadolu Efes i Barselona – Armani.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SA NJIM JE DRUGAČIJA PRIČA: Braun žali što Boldvin nije igrao u majstorici

Košarkaši Makabija stali su na korak od plasmana na završni turnir Evrolige u Berlinu. Izgubili su majstoricu u Atini protiv...

POVEZANE OBJAVE