GAME OF THRONES: Marko Pantelić u ratu sa članovima IO, ko će koga smeniti?

U Fudbalskom savezu Srbije nema mira poslednjih meseci. Prvo je ostavku podneo predsednik Slaviša Kokeza, da bi potom izbio skandal sa nameštanjima utakmica u Srbiji.

Zbog svega toga je UEFA reagovala, čak je pretila i zabrana izlaska u evropska takmičenja srpskim klubovima. Na sve to se nadovezao i kraj Superlige posle koje je Javor iz Ivanjice i njihov predstavnik Dragomir Lazović koji su tražili da se promeni pravilo o 6 timova koji ispadaju i da se taj broj smanji.

Pantelić je smenio Lazovića sa mesta i u Izvrnom odboru, a kako prenosi Mozzart Sport, Pantelić ima nameru da nastavi sa smenom u tom organu FSS.

Međutim, isti izvor pominje da i članovi IO imaju nameru da smene Marka Pantelića.

Prvi na listi vd Predsednika FSS Marka Pantelića je generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović. Njega je predsednik Komisije za integritet FSS Svetislav Đurović optužio da medijima dostavlja informacije o sumnjivim utakmicama u Superligi.

Međutim, Ivica Tončev i članovi IO imaju sednicu u ponedeljak od 13h na kojoj imaju za cilj da smene Pantelića i da na mesto vd. predsednika FSS stave Nenada Bjekovića, koji bi vodio Savez do izbora koji su 2023. godine.

Sednica koju je zakazao Marko Pantelić se održava u četvrtak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bahar potpisuje i obara rekord: Kako će proći Zvezda?

Barak Bahar je posle nuspešne polusezone napustio Crvenu zvezdu neispunivši uopšte očekivanja, pošto se ispostavilo da je najgori trener...

POVEZANE OBJAVE