Milojević: Ponosan sam, neka u Beogradu pobedi bolji

Košarkaši Budućnosti savladali su večeras u Podgorici ekipu Crvene zvezde u četvrtoj utakmici plej-ofa ABA lige rezultatom 81-80 i tako izjednačili na 2-2.

Trener domaćih Dejan Milojević nije krio zadovoljstvo nakon utakmice.

– Nikada se ne predajemo. Nismo se predali ni kada smo ostali bez Vilija Rida, ni kada smo bili na minus deset. Ljubitelji košarke imaju priliku da uživaju u sjajnoj seriji, što se ne može reći za nas na parketu. Ne znam da li će Rid igrati u petom meču, ali očekujem još jedan sjajan i kvalitetan meč. Ponosan sam na momke sa kojima sarađujem, a neka pobedi bolji u majstorici koja sledi, rekao je Milojević.

Centar Budućnosti Vili Rid morao je da napusti igru zbog povrede i za sada nije poznato kakvo je njegovo stanje.

Vili Rid je jako bitan igrač u našoj ekipi, ali je Zoran Nikolić odradio vrhunski posao. Kada sam došao ciljevi su bili TOP 16 i plasman u polufinale plej-ofa. Ciljeve smo odavno ostvarili, a sada idemo dalje. Iza nas je ostala uzbudljiva serija protiv Monaka, pobedili smo Mornar u polufinalu, a sada smo stigli do pete utakmice u finalnoj seriji. Zvezda je sjajna ekipa, defanzivno najbolja u regionu, ali smo pokazali da možemo da pariramo velikom rivalu. U obe ekipe postoje igrači koji su kadri da sami reše utakmicu. Ponavljam još jednom, očekujem sjajan i kvalitetan meč, a neka pobedi bolji, dodao je Milojević.

Peta utakmica finalne serije na programu je 28. maja u Beogradu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE