Pantelić povukao prvi potez: Smenjen Bjeković, spremljene zamene

Pravi mali “rat” se vodi u FSS.

Kako je ranije danas pisano, dve grupe – jedna oko vd. predsednika Marka Pantelića i druga oko Ivice Tončeva – je u velikom sukobu i pokupavaju jedni druge da smene.

Kako prenosi Mozzart Sport Marko Pantelić je povukao prvi potez. Naime, u ponedeljak je smenio petoricu članova Izvršnog odbora i umesto njih na ta mesta postavio svoje ljude, među njima i Jovana Teodosića, rođenog brata proslavljenog srpskog košarkaša Miloša Teodosića. Među novim imenima se nalaze i Jugoslav Jugović, Davor Jevremović i Zoran Lekić.

užnosti su razrešeni Branko Stojaković, predsednik FS Zapadne Srbije, Marjan Rnić, nekada prvi čovek OFK Bačke i predsednik komisije za žalbe FSS, pa bivši sudija Dušan Mrakić, koji je kao i direktor Brodarca Dragan Ilić, u Izvršni odbor bio delegiran kao kandidat FS Beograda.

Najzvučnije ime među razrešenima, potpredsednik Nenad Bjeković, koji je pominjan kao kandidat Pantelićeve opozicije za mesto predsednika FSS u slučaju da prođe njihov plan da smene aktuelnog vršioca dužnosti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE