Stanković nakon osvajanja Kupa: Dugo smo čekali duplu krunu, evo je opet na Marakani

Crvena Zvezda pobedila je Partizan na svom stadionu i osvojila Kup Srbije. U utakmici punoj velike borbe i tenzija crveno-beli su na kraju slavili u penal seriji 4:3.

Trener crveno-belih Dejan Stanković nije krio oduševljenje nakon osvojenog Kupa.

– Pričali smo dosta tokom godine, da bi bilo lepo da zaokružimo jednu sezonu duplom krunom. Dali smo sve od sebe, možda to nije izgledalo lepo ali je funkcionalno, dupla kruna za ove momke, za navijače, za klub. Dugo smo čekali duplu krunu i evo je na Marakani, izjavio je Stanković.

On je pohvalio trenera Partizana Aleksandra Stanojevića rekavši da se igra crno-belih znatno poboljšala njegovim dolaskom.

Čestitao bih kolegi Saletu, jer se Partizan dosta poboljšao od njegovog dolaska. Sakriju svoje mane, stave u prvi plan svoj kvalitet. Bez jake Zvezde nema jakog Partizana. Moraju da budu jaki, da podižu lestvicu, zajedno sa nama kako bismo podigli kvalitet fudbala u Srbiji, zaključio je Stanković.

Crveno-beli osvojili su duplu krunu, a ovu sezonu završili su bez poraza na domaćoj sceni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE